Al llarg d’aquest mes de febrer, i malgrat la pandèmia, la biblioteca Maria Barbal de Tremp ha organitzat 4 activitats dins del cicle de Biblioteques amb Denominació d’Origen. Es tracta del novè any consecutiu que la biblioteca participa al cicle, organitzat pel Servei de Biblioteques de Generalitat de Catalunya, i enguany un centenar de persones han passat per les diferents activitats. Activitats que han comptat amb la col·laboració dels 13 cellers de la zona i amb entitats com el Geoparc Orígens.
El vi ha estat el fil conductor i s’han fet accions tan variades com una peça teatral a La Lira, la Descoberta Geoenoliterària al Jardí de les Roques, una sessió de contes, un taller infantil de decoració amb elements del món del vi i la tertúlia del club de lectura.
S’espera l’any que ve poder farcir el calendari de moltes més activitats que any rere any tenen molt bona acollida.