Unes 120 persones, majoritàriament joves, s'han manifestat aquest dilluns a la tarda a Puigcerdà, amb motiu del dia de la Dona. La concentració ha estat convocada a través de les xarxes socials i ha començat a la plaça de l'ajuntament, on els dimonis de la vila han fet sonar els tabals. Una de les manifestants ha llegit un manifest en favor dels drets i llibertats de les dones. Han denunciat la precarietat i la dificultat per accedir als drets bàsics, així com la cosificació del col·lectiu, el patriarcat i el capitalisme. Tot seguit, les manifestants han iniciat un recorregut pels carrers del nucli urbà, fent parada davant del Consell Comarcal.

La manifestació ha transcorregut sense incidents i ha estat l'única concentració convocada a la comarca aquest 8M.

Per altra banda i també amb motiu del dia de la Dona, el Palau d'Esports i Congressos d'Alp ha acollit aquest dilluns a la nit l'espectacle 'Homes' de Mayte Carreras. L'actriu ha ofert a la cinquantena d'assistents un monòleg carregat d'humor i ironia, on ha repassat molts dels tòpics que envolta el món de la parella, el sexe i les desigualtats entre homes i dones que s'arrosseguen des de fa anys.

Durant l'espectacle s'han respectat les mesures de prevenció de contagis de la covid-19, com ara grups bombolla, control de la temperatura i ús obligatori de la mascareta.