Aquest dilluns a la tarda, Tremp ha difós la lectura del Manifest del dia internacional de les Dones. Com cada any, l’Ajuntament i entitats diverses del municipi es bolquen en l’organització d’activitats per commemorar aquest dia. Enguany, a causa de la pandèmia, les activitats s’han hagut d’adaptar a un context segur. És per això que l’Ajuntament ha difós el manifest a través del seu canal de Youtube. Un manifest que ha anat a càrrec de diferents professionals que treballen en l’àmbit de la sanitat al municipi. I és que enguany s’ha volgut per un reconeixement a les dones que treballen en l'àmbit de la salut.
Però les activitats no acaben aquí, aquest dimarts al vespre s’ha pogut veure l’espectacle Ismene a l’Espai cultural la Lira. I també aquest espai acollirà divendres el teatre familiar La princesa en texans, organitzat per Xarxa Tremp.