La cantautora Lídia Pujol ha tornat a dalt dels escenaris després del confinament, i ho ha fet a la Seu d'Urgell amb la presentació del seu darrer treball Conversando con Cecilia. Les peces conviden a apartar intermediaris per a preguntar-nos qui som.

Pujol ha despullat d'arranjaments les cançons de la cantautora madrilenya Cecília i ha fet surar les lletres, en aquest homenatge discogràfic.

El concert s'ha emmarcat en els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones i en l'agenda cultural de la capital alt urgellenca del primer semestre de l'any. Val a dir les entrades per assistir a les propostes culturals programades per aquest mes de març, organitzades per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, es podran adquirir a través de l'enllaç: http://agenda.laseu.cat/cultura/. Encara no està operatiu el nou servei de venda d'entrades en línia a través de la plataforma codeticket.

Parlen al vídeo: LÍDIA PUJOL, CANTAUTORA