Des de les nou del matí i fins les nou de la nit, tothom que ha volgut ha pogut participar al mural col·lectiu que s'ha penjat a la façana de l'ajuntament de Puigcerdà, amb motiu del dia de la Dona. L'activitat, proposada des de l'Associació de Dones de Cerdanya, ha tingut bona acollida i diversos veïns i veïnes han volgut participar-hi, enganxant fotografies, textos i missatges reivindicatius.

L'acte ha comptat amb la participació del cos de Mossos d'Esquadra, Policia Local i Bombers de Puigcerdà, els quals també han aportat cartells en favor dels drets i llibertats de les dones. Tampoc hi han faltat les tècniques les àrees de Joventut de Puigcerdà i del Consell Comarcal comarcal, que han enganxat diverses composicions reivindicatives.
No s'ha llegit, doncs, el manifest del 8M com és habitual aquest dia per evitar aglomeracions ni tampoc es farà el sopar de dones, que organitza cada any l'entitat.
A banda, a les sis de la tarda ha tingut lloc una manifestació a Puigcerdà convocada a través de les xarxes socials.
Per commemorar la jornada, al vespre tant la façana de l'ajuntament de la capital cerdana com el campanar de Santa Maria s'han il·luminat de color violeta.

Parlen al vídeo: NATI BALADA, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DONES CERDANYA