El Pallars Jussà ha commemorat el dia Internacional de les Dones amb un acte central a l’Institut de la Pobla de Segur on han participat els alumnes de centre docent i representants institucionals del consell comarcal i l’Ajuntament de la Pobla.

L’acte també ha servit per inaugurar l’exposició Trencant mites, que es preveu que itineri per diferents pobles del Pallars Jussà.
Precisament cada any el consell comarcal del Pallars Jussà fa l’acte del Dia internacional de les Dones en un poble diferent i amb la col·laboració de diferents col·lectius de la comarca per fer partícip a tothom d’aquest dia.
El SIAD del Pallars Sobirà també organitza 2 actes institucionals en col·laboració amb els instituts de la comarca. Dimarts es fa a Esterri d’Àneu i dimecres a Sort que es podran seguir de forma telemàtica a través de l’Instagram de l’Oficina Jove. A més de diferents actes que s’organitzen a llarg de la setmana per commemorar el dia de les Dones a diferents pobles tan del Pallars Jussà com del Pallars Sobirà.

Parlen al vídeo: GEMMA ALGUERÓ, REGIDORA DONA, COHESIÓ I IGUALTAT LA POBLA DE SEGUR - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ