L'equip masculí del CG Puigcerdà ha aconseguit el primer punt de l’eliminatòria de semifinals de playoff de la temporada i s'encamina cap a la final de lliga. Els cerdans van protagonitzar un enfrontament ajustat a casa del Txuri Urdin però van posar-se per davant en el tercer temps, per acabar amb un marcador de 4-5.
El partit va començar amb una bona intensitat del Puigcerdà, amb gols de Jociles i Muñoz. Uns minuts abans del primer descans, els locals van anotar el primer.
El segon període tornava amb força per part dels cerdans. Granell aconseguia l'1-3, després d’un llançament sol en el segon pal. Una indecisió defensiva ajudava al Txuri a escurçar diferències i a incrementar la pressió per mirar de capgirar el partit. I per uns minuts va ser així. Els bascos van empatar i just després van col·locar-se un gol per davant.
Al darrer tram, el Puigcerdà va aprofitar un 5 contra 3 molt treballat per anotar el gol de l’empat, marca de la casa de la mà de Boronat. Un minut i mig després Arraras anotava el gol de la victòria davant dels seus excompanys. Tot i que el Txuri Urdin ho va intentar. els grocs i negres va aconseguir aguantar els últims 10 minuts sense ensurts.
Una victòria important però encara no definitiva. El dia 20 es jugarà a Puigcerdà el segon partit i si fes falta un desempat, aquest es jugaria també a la capital cerdana l’endemà, el diumenge 21. Això sí, seguiran sent a porta tancada.
En l’altre eliminatòria el Barça va emportar-se el primer punt de l'eliminatòria davant del Jaca.
No va tenir tanta sort l'equip femení del Puigcerdà, que ha quedat eliminat de les semifinals després de perdre els dos partits contra el Txuri Urdin. Per un global de 5-0 amb dos partits perduts, 2-0 i 3-0 respectivament. Així doncs, per segon any consecutiu, el segon després de la seva reaparició, el grup femení cau de forma molt meritòria en semifinals.
La final de la lliga femenina la jugaran els dos conjunts favorits: el Majadahonda i el Txuri Urdin.