El Cadí Canoë-Kayak és el primer classificat per clubs a la Copa d'Espanya d'eslàlom. L'equip de la Seu d'Urgell ha sumat quinze podis al torneig disputat al Parc Olímpic del Segre.
L'urgellenca Núria Vilarrubla ha estat la palista més ràpida en la categoria de canoa femenina en la jornada de dissabte, per bé que diumenge ha cedit la primera posició a Miren Lazkano i Vilarrubla ha acabat al tercer graó. Mònica Doria ha estat segona. Doria també ha finalitzat en tercera posició a la categoria de caiac femení. La palista de Ponts Laia Sorribes ha finalitzat segona. I, l'olímpica Maialen Chourraut ha estat la vencedora de la modalitat. També dissabte va aconseguir el millor temps. Pel que Chouraut ha sumat la seva quarta victòria a la Copa 2021.
L'urgellenc Miquel Travé ha aconseguit diumenge el primer lloc en la modalitat de canoa masculina, per davant Ander Elosegi i Pau Etxaniz. I en la categoria de caiac masculí, la medalla d'or ha estat per Joan Crespo.

Han competit tres dels quatre palistes que participaran en els Jocs Olímpics de Tòquio a l'estiu: Maialen Chourraut, Núria Vilarrubla i Ander Elosegi.

La darrera cita de la copa d'Espanya està programada pel 22 i 23 de maig, en un canal per concretar.

Parlen al vídeo: GUILLERMO DIEZ-CANEDO, COORDINADOR ESTATAL D'ESLÀLOM