El Conseller d'Interior Miquel Sàmper ha participat aquest divendres en l'acte de reconeixement als col·laboradors que han lluitat contra la pandèmia de la covid-19. S'ha volgut reconèixer la feina dels agents de la Policia Local i Mossos d'Esquadra i als voluntaris de Bombers i Protecció Civil, així com de l'Hospital de Cerdanya i de la Fundació Hospital de Puigcerdà.

Durant l'acte, que ha tingut lloc a la sala de convencions del Museu Cerdà, també s'ha volgut agrair la feina d'entitats com Càritas, Creu Roja, de Serveis Socials del Consell Comarcal i d'algunes empreses i particulars que han dedicat el seu temps a fer front a la crisi sanitària com els impulsors de la campanya de crowdfunding per comprar material sanitari o l'empresa de neteja Lexma Cerdanya.

Als agents de policia i als voluntaris de Protecció Civil se'ls ha entregat una medalla i a la resta un diploma, com a mostra de reconeixement i d'agraïment.

En acabar, el conseller Sàmper, juntament amb l'alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira i tots participants a l'acte s'han fet una fotografia grupal al jardí del Museu Cerdà.