Cita important la d'aquest cap de setmana per als dos conjunts del CG Puigcerdà ja que comencen els playoff a Sant Sebastià. L'equip masculí lluitarà per revalidar el títol de lliga. El conjunt ceretà s’enfronta, aquesta vegada en semifinals, a l’equip que va vèncer la temporada passada a la final: el CHH Txuri Urdin.
Els cerdans van disputar el darrer partit el passat 13 de febrer, un enfrontament que quedarà gravat a la memòria de l'afició per l’espectacular remuntada duta a terme pel conjunt groc-i-negre davant del Majadahonda. Tot i que ja fa gairebé un mes de la proesa, aquesta injecció de moral podria ser un factor determinant a l’hora d’afrontar el primer partit de semifinals fora de casa contra el CHH Txuri Urdin.
Tenint en compte que es tracta d’una eliminatòria al millor de tres partits, si els cerdans guanyessin aquest primer enfrontament, només els caldria guanyar-ne un més a casa per tal de classificar-se per la final. Si per contra els donostiarres surten vencedors en terres basques, el CG Puigcerdà es veurà obligat a guanyar els dos següents partits a casa si vol accedir a la gran final i lluitar contra el guanyador de l’altra semifinal entre el Barça Hockey Gel i el CH Jaca.
L’equip femení també comença aquest dissabte les eliminatòries per conquerir el títol de lliga que se’ls va escapar l’any passat contra el SAD Majadahonda. Jugarà també contra el Txuri Urdin. La darrera victòria contra l'equip madrileny sumada a les bones sensacions que estan deixant les de Puigcerdà sobre el gel pot suposar un al·licient per tal d’afrontar en les millors condicions possibles un primer partit de semifinals que serà clau a l’hora de determinar qui té les de guanyar en aquest igualat duel. En l’altre partit de semifinals s’enfronten les favorites, SAD Majadahonda, contra les quartes classificades, Quimeras Valdemoro.