La Fundació "la Caixa" i CaixaBank donen suport al Centre d’Esports d’Hivern Adaptats (CDIA) per fer costat a la carrera professional d'esportistes amb discapacitat. L'entitat social rep una aportació econòmica de 5.800 euros de Fundació "la Caixa" a través de CaixaBank.
La col·laboració permetrà recolzar al CDIA en la compra de material adaptat per a l'entrenament dels usuaris per a la pràctica de l’esquí alpí i snowboard adaptats. Els nous materials permetran tant la iniciació a aquests esports com l'ús en competició inclusiva pels esportistes amb més trajectòria.
El projecte del centre té com a objectiu promoure la inclusió d'esportistes amb discapacitat física i paràlisi cerebral i que puguin iniciar una carrera professional en l'àmbit dels esports d'hivern.
El director d'Àrea de Negoci Noguera-Pirineus de CaixaBank, Jordi Porta, destaca el compromís de l'entitat financera amb el suport a la inclusió de les persones amb discapacitat. Per la seva banda, el director d’Esports d’Hivern del CDIA, Andrés Gómez, ha agraït a CaixaBank la seva implicació, i ha assegurat que la donació els permetrà continuar amb la seva activitat fins i tot en moments complicats com l’actual.