A partir d’aquest dissabte 6 de març el servei de tren de Ferrocarrils de la Generalitat entre Balaguer i la Pobla de Segur queda interromput fins al proper 11 de març per tasques programades de manteniment. Durant aquests 6 dies hi haurà servei substitutori amb autobús de Balaguer a la Pobla de Segur. L’horari de sortida de l’autobús substitutori serà l’habitual dels trens i s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. Entre Lleida i Balaguer el servei serà l’habitual amb tren. A excepció de 3 circulacions els dies 7 i 8 de març que faran el recorregut íntegre amb autobús.
Els treballs programats de manteniment es faran en una de les unitats de tren que ofereixen servei. Amb l’arribada d’un tercer tren aquest estiu per la aquesta línia s’evitarà aquestes interrupcions i garantir la continuïtat del servei en tren.