L'alcalde de Coll de Nargó, Martí Riera, és el nou president d'Esquerra Republicana de l'Alt Urgell. Riera ha estat escollit per l'executiva després de la renúncia d'Elisa Farré per motius laborals.
Martí Riera liderarà el projecte comarcal d'esquerra juntament amb Carme Lostao, alcaldessa d'Oliana, que és la secretaria general de la formació. Tant Riera com Lostao coincideixen en valorar i repartir responsabilitats amb la resta de membres de l'executiva assolint una organització més cohesionada i eficient.
Riera és actualment vicepresident del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, i assumirà la presidència de l'ens comarcal en la segona part de la legislatura. Junts i Esquerra Republicana van arribar en un acord de govern, en què Junts ostenta la presidència els primers dos anys i sis mesos, i Esquerra el darrer any i mig.