Aquest mes de març en principi sí que hi haurà Volta Ciclista de Catalunya, l’edició 100 i el Pirineu en tornarà a formar part. Després que al 2020 l’esdeveniment fos anul·lat per la pandèmia, enguany els ciclistes recorreran les carreteres de Catalunya. El Pallars Sobirà i el Pallars Jussà tindran pes específic a les etapes 4 i 5 del recorregut. Ja que en la presentació del circuit es pot veure com l’arribada de la quarta etapa, el dia 24 de març, és a Port Ainé. Una etapa que arriba de Ripoll i on s’hauran fet 166 kilòmetres i mig. I l’endemà els ciclistes sortiran des de la Pobla de Segur direcció Manresa amb 201 kilòmetres per endavant.
La Volta arrencarà el dia 22 de març a Calella i està formada per més de 1000 kilòmetres distribuïts en 7 etapes. Acabarà el dia 28 de març a Montjuïc.