El proper 8 de Març, dia internacional de la dona, no es podran portar a terme els actes multitudinaris que s'organitzen cada any. L'Associació de Dones de Cerdanya, però, no ha volgut deixar passar l'ocasió de seguir reivindicant aquest dia i per això prepara la creació d'un mural col·lectiu que serà visible durant tota la jornada a la façana exterior de l’Ajuntament de Puigcerdà.

L'activitat, que es durà a terme de les nou del matí a les nou de la nit, és oberta a tothom i s'ha convidat també als i les joves de la comarca. Això sí, es demana que els participants portin ja preparats els textos, fotos i cartells que vulguin enganxar al mural col·lectiu i que es respectin les mesures de prevenció de contagis. Des de l'entitat demanen als veïns i veïnes que comparteixin a les xarxes socials les fotografies de l'acte.

També es dedicarà un espai de record a Emili Giménez, fotògraf i col·laborador habitual de l'Associació de Dones de Cerdanya, el qual va morir fa uns mesos.

L'entitat remarca la importància de seguir reivindicant el dia de la dona i lluitar per als seus drets.

Enguany no es llegirà cap manifest ni tampoc es celebrarà el 26è sopar de germanor que acostumem a fer les dones de Cerdanya. Així mateix, no hi haurà l’excursió d’un dia que realitzen altres anys.

Parlen al vídeo: NATI BALADA, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DE DONES DE CERDANYA