L'Hospital Comarcal del Pallars obté l'autorització administrativa per realitzar la interrupció voluntària farmacològica de l'embaràs. Aquest mes de març es comença a administrar el tractament al centre hospitalari a través de l’aliança amb el Servei de Ginecologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. L’Hospital Comarcal del Pallars és el primer centre sanitari de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran on s’implementa la prestació d’interrupció voluntària d’embaràs farmacològica. Està previs que en els propers mesos el segueixi l’Hospital de Cerdanya i l’Espitau Val d’Aran que ja estan en tràmits per aconseguir les autoritzacions sanitàries.
L’Hospital Comarcal del Pallars també incorpora el control de les gestants d’alt risc en la seva cartera de serveis. A més, es preveu, en un futur, poder-hi fer les ecografies morfològiques de les 20 setmanes, que actualment es realitzen a Lleida.