En marxa el cicle de tallers d'autocura i de defensa del programa Pirinenques, diverses i lliures. La proposta adreçada a noies a partir de setze anys s'emmarca a la campanya de sensibilització, participació i commemoració del Dia Internacional de la Dona. El primer taller de ioga i presència, s'ha celebrat dilluns a la tarda i s'ha centrat en la respiració i el contacte.

Amb la pandèmia centres com aquest han constat un major interès de la població per a l'autocura.

Una prova del canvi és el nombre d'inscrits per al primer taller. Totes les activitats del cicle són gratuïtes, s'ofereixen en format digital i cal inscripció prèvia. El programa que promou la visibilització i l'empoderament de les dones està coordinat per l'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal de l'Alt Urgell i compta amb la col·laboració d'entitats i institucions de la comarca.

Parlen al vídeo: REBECA BECERRA, PROPIETÀRIA DHARMA IOGA