Aquest dilluns al vespre, el consell comarcal del Pallars Jussà, ha aprovat el traspàs de 100.000 euros al capítol de personal per fer front al Servei d’Assistència Domiciliària ja que aquest dilluns i de forma temporal ha passat a ser gestionat pel consell comarcal. Aquest fet ve motivat per la resolució del Tribunal de Contractes del Sector Públic que obliga a repetir la licitació del Servei d’Assistència Domiciliària, després de la denuncia d’una de les empreses que concorrien al concurs. El consell comarcal deixa clar però, que no hi ha hagut cap irregularitat en la licitació inicial del servei.
El Tribunal de Contractes ha resolt a favor de l’empresa en uns punts determinats, en altres a favor del consell comarcal i en uns quants ha dit que no té prou elements per valorar. Un dels punts que ha tombat és una clàusula de seguretat per poder paralitzar el servei.

Candidatura de Progrés no està d’acord amb que la gestió del servei la faci el consell comarcal directament i creu que ho hagués hagut de mantenir l’empresa.

El consell remarca que agafar la gestió del servei ha estat després que l’empresa que ho portava fins ara i denunciant del concurs, no hagi volgut prorrogar el contracte fins que es resolgui la nova licitació perquè no estan d’acord amb l’aspecte econòmic.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JAUME CATALÁN, PORTAVEU DE CANDIDATURA DE PROGRÉS