La companyia Teatre Mòbil ha presentat l'espectacle familiar 'Oops!' a la Seu d'Urgell aquest dissabte a la tarda. El muntatge amb humor i imaginació ha convidat al públic a fer-se grans o petits, viure la màgia, parlar sense paraules o jugar amb els objectes.

La posada en escena ha anat a càrrec de Jordi Girabal i Atilà Puig, sota la direcció de Jordi Vilà. I, la rebuda dels espectadors ha estat molt bona, exhaurint les entrades amb l'aforament limitat per les mesures de seguretat de la covid.
Aquesta proposta s'emmarca en la programació cultural per al primer semestre de l'any. Per al mes de març hi ha previst dos concerts, el dia 5 Conversando con Cecilia, amb Lídia Pujol i el dissabte 27, l'Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus presentarà el seu projecte simfònic. Així mateix, s’han programat dos espectacles, el 18 de març Si això és un cavall amb Maurici Biosca i el dia 27 la companyia Tutatis representarà El monstre de colors.

Parlen al vídeo: ANDREU CAMPILLO, TÈCNIC CULTURA AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL