El Cúrling Puigcerdà Pànxing ha aconseguit, matemàticament, a falta de la segona jornada, la permanència a la màxima categoria del cúrling estatal. Des de divendres i fins diumenge, l'equip cerdà ha disputat a Jaca el campionat d'Espanya, juntament amb 9 equips.
Els de Cerdanya són sisens a la classificació, amb 6 punts, després d’haver jugat 6 partits: 3 victòries i 3 derrotes. Les victòries han estat contra el Barcelona, 7-6, el Val d'Aran 5-3 i Madrid B-52 per 7-6, mentre que les derrotes han estat davant del Txurri-Berri, Iparpolo i Sporting l’Olla.
Amb aquests resultats, el Puigcerdà Pànxing afrontarà, la propera jornada d’aquesta competició, que es disputarà els dies 12, 13 i 14 de març, amb la idea de ser presents als play-offs, on només hi accedeixen els quatre primers classificats i que dona la possibilitat de lluitar pel títol. Cal recordar que l’equip campió de la competició serà el conjunt que representarà a Espanya en el Campionat Europeu que se celebrarà la propera tardor
L'equip cerdà està format per cinc integrants joves però amb experiència en competicions internacionals. Són Oriol Gastó, Aleix Raubert, Marc Morralla, Xavi Campos i Joel Ruiz.
Amb aquest campionat el Puigcerdà Pànxing torna a la competició, després d'un any d'aturada per la pandèmia.