Partit per a la història el que han protagonitzat les noies del Puigcerdà aquest cap de setmana a la pista del Majadahonda, l'última jornada de la lliga regular. Les madrilenyes portaven gairebé 5 anys sense perdre cap partit, sumant un total de 100 victòries. El caràcter de l'equip cerdà va acabar amb la seva imbatibilitat, aconseguint un marcador de 2-3.
Era un partit de tràmit en el que les locals ja eren primeres i les cerdanes terceres amb poques possibilitats d’escalar a la segona posició. Els dos equips arribaven amb importants baixes en les seves plantilles.
En el primer període el Majadahonda es va avançar al marcador, però la cerdana Barangé aconseguir l'empat abans del primer descans. Va ser un període sense cap expulsió i amb força igualtat en els llançaments a porteria. El segon temps començava amb una inferioritat visitant que acabaria costant el 2-1. Un període en el que les de la Cerdanya van saber patir i defensar un domini clar de les locals. Ja en la tercera part, un seguit d’expulsions va deixar al Puigcerdà en superioritat de 2 jugadores que no va desaprofitar. Novament va ser Barangé qui va anotar des del centre de la zona en un llançament desviat pel camí que va fer impossible que la portera local aturés. L’empat va portar el partit a la pròrroga i va repartir un punt per cada conjunt. Va ser una pròrroga sense gols que va acabar als penals. Bosch va anotar primer i Ortiz després, els dos únics gols que es van veure a la tanda de penals. Les quatre aturades de Moreno van acabar de certificar la victòria +davant de l'equip invicte i màxim favorit als títols.
Així, doncs, el Puigcerdà suma dos punts molt preuats que són una bona injecció de moral de cara als dos partits de semifinal que jugaran aquest cap de setmana a casa del Txuri Urdin.
El conjunt masculí, per la seva banda, també disputarà les semifinals els mateixos dies contra els bascos.