Cap ingressat per Covid-19 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell. Una situació que no es trobava al centre des del mes d’agost, abans de la segona onada de la pandèmia, quan no hi havia a l’hospital cap pacient amb coronavirus.
Aquest dilluns hi ha detectats 24 casos positius l'àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell. A més, de vuitanta-vuit contactes estrets aïllats negatius o pendents de resultats.
Pel que fa als indicadors epidemiològics a la capital alt urgellenca creixen lleugerament. Aquest dilluns l'índex de risc de brot és de 186, 20 punts més que el dia anterior. Es troba en un risc alt. I la taxa de reproducció de la malaltia és d’1,95, ha augmentat cinc centèsimes respecte diumenge.
Una dada que s'enfila si ens fixem al conjunt de la comarca, i se situa a 3.09. Fa una setmana que l'expansió del virus anava a la baixa amb una xifra de 0,6. I, aquest dilluns, es troba dos punts per sobre del límit recomanat, i per això cada cas positiu contagia de mitjana a 3 persones. Respecte a l'índex de risc de rebrot a l'Alt Urgell considerat molt alt, se situa als 355 punts, tot i que ha disminuït en les últimes 24 hores.