Aquest cap de setmana l’Espai cultural La Lira de Tremp ha acollit una Batalla de Gallos, el nom pel què són coneguts els concursos d’improvisació de rima en rap. Diversos rapers de la comarca d’entre 14 i 30 han participat a l’activitat. La idea és promoure les activitats culturals entre una franja d’edat que últimament queda una mica al marge d’aquests actes i incentivar la seva participació.

A banda del concurs, que ha comptat amb diferents rondes eliminatòries, s’ha pogut gaudir de l’actuació de la rapera lleidatana Elane, que també ha estat part del jurat, i la presentadora ha estat Marta Roca, de Ràdio Balcon. Es vol empoderar el sector femení i animar les joves pallareses que rapegen a participar en properes edicions.

Aquest estiu es va celebrar a La Pobla la primera edició amb gran èxit de públic i de participants. Es preveu realitzar una altra Batalla a finals de primavera també a La Pobla de Segur i una gran final en el marc del FestiPallars al juliol, sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR DE FESTES DE TREMP