L’Ajuntament de la Vall de Boí ha col·locat una tanca de fusta a tot el perímetre del parc de jocs infantils de Barruera amb la idea de preservar la seguretat dels infants que hi juguin.

La instal·lació del tancament l’ha fet la brigada municipal.
Durant aquest any també es reformarà sencer el parc infantil de Boí i s’adaptarà a persones amb dificultat de mobilitat i es farà millores al de Durro. A l’any 2019 es va col·locar una tanca metàl•lica al parc infantil de Taüll i fa poc s’ha canviat la de la plaça esportiva d’Erill la Vall per adaptar-la a la normativa vigent.
La Vall de Boí és, des de l’any 2015, Destinació de Turisme Familiar. Distintiu atorgat per l’Agència de Turisme de Catalunya i que promou un turisme adaptat a les famílies, amb activitats i equipaments adequats per a infants i joves.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ