El conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Damià Calvet, ha visitat l'obra de millora de la carretera C-462 al nucli d'Adraén. En la primera fase s'intervé en 15 km de la via entre Adraén i la cruïlla d'Ortedó. L'actuació consisteix en la renovació del ferm i la millora dels elements de drenatge i de seguretat de la carretera. Els treballs estan aturats per la meteorologia, i es preveu que estiguin enllestits a l'estiu.

La segona fase de l'actuació es realitzarà el 2022. Calvet s'ha compromès amb altres projectes per reformar la via que pertany a la xarxa comarcal de carreteres de la Generalitat i que permet connectar la capital alt urgellenca amb el Solsonès i el Berguedà.

La millora integral de la C-462 té quatre fases programades, i que el Departament de Territori i Sostenibilitat prioritza per la seva connectivitat amb la Seu d'Urgell.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT EN FUNCIONS