L'INS Pere Borrell de Puigcerdà prepara les jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i els estudis que ofereix a les famílies i futurs alumnes. La situació sanitària ha obligat a modificar-ne el format, tot i que es mantenen les visites presencials, que es faran en grups reduits. Les visites seran el 8, 9 i 11 de març per a les famílies que els seus fills cursin ESO i el 12 d'abril serà el torn de Batxibac i dels cicles formatius de grau mitjà. També el dia 12 d'abril, el 13 i el 15 del mateix mes es preveu fer la jornada de portes obertes per als futurs alumnes de Batxillerat. Per poder assistir a les jornades cal inscriure's prèviament a la web de l'institut o bé trucar per telèfon per tal d'organitzar els grups.

Així, mateix, a partir de l'1 de març l'institut de secundària difondrà a la seva web vídeos presentació, explicant de forma resumida el seu projecte educatiu.

Igualment, el centre disposa d'una adreça electrònica on poder resoldre dubtes: info@inspereborrell.cat.

Recordem que a més d'ESO, Batxillerat i Batxibac, a l'institut de Puigcerdà també s'ofereixen quatre cicles formatius de grau mitjà, l'Administratiu, el Sociosanitari, el  de Conducció d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural i el de Cuina i Gastronomia.