Un dels projectes amb que està treballant l'equip de govern d'Alp és convertir el carrer Mancomunitat en un passeig central. Aquest unirà el nucli comercial, la plaça major i l'església amb l'escola Bac de Cerdanya, el parc de davant i la zona del cementiri.

L'actuació contempla ampliar els espais verds del carrer i crear una zona d'esbarjo per als infants. També s'ordenarà la circulació dels vehicles i es sumaran noves places d'aparcament en aquest vial, que és la principal bossa d'estacionament, a tocar del nucli comercial. Tot plegat per aprofitar l'amplitud d'aquest carrer pel dia a dia dels veïns i veïnes i, també, per poder organitzar-hi activitats.

Des del consistori han explicat que s'estan ultimant els detalls del projecte i que ben aviat començaran els treballs.

L'actuació tindrà un cost d'uns 300.000 euros, dels quals aproximadament la meitat es finançarà amb el Pla únic d'Obres i Serveis de la Generalitat. Dins el mateix pla també s'hi inclou la renovació d'una canonada d'aigua de fibrociment de la Molina i la remodelació del carrer de la Font d'Alp.

Parlen al vídeo: TOMÀS POUS, REGIDOR OBRES I SERVEIS AJUNTAMENT ALP