Ajornat el partit que havia d'enfrontar el Cadí la Seu i el Gernika perquè es mantenen casos positius per COVID-19 a l'equip de Biscaia. El matx corresponent a la jornada 27 de la lliga s'havia de disputar dissabte a la tarda, però l'equip visitant va demanar traslladar-lo a diumenge perquè jugadores del conjunt basc havien estat confinades. Però, finalment, s’haurà de buscar una nova data.
El darrer partit que va jugar el Gernika va ser el 14 de febrer, que va superar el Movistar Estudiantes per 53 a 64. El dimarts 23 ja no van jugar el derbi basc pels positius al conjunt que dirigeix José Mario López.
El Gernika és un dels vuit equips classificats per la copa de la reina que se celebrarà del 4 al 7 de març a València. En cas que la plantilla segueixi amb positius per Covid obriria la porta al Cadí La Seu a participar en el torneig, substituint al conjunt basc.