L'ajuntament de Prats i Sansor ha decidit connectar el nucli de Prats amb un dels seus principals veïnats, el carrer Salvador, conegut com a Barri Indústria. Es tracta d'un nucli on hi viuen una trentena de veïns i veïnes que es troba apartat del centre, connectat, això sí, per la carretera principal. Els habitants d'aquest veïnat que volen anar a Prats han d'utilitzar el vehicle per fer escassos metres o caminar pel voral de la carretera, amb el perill que això comporta, sobretot quan és fa fosc. Per això l'equip de govern ha començat els treballs d'adequació d'un nou carril per a vianants i ciclistes.

El barri Indústria és un dels nuclis més poblats del municipi, ja que aquesta trentena de veïns i veïnes representa el 40% dels empadronats al terme. Alguns d'aquests són infants que van a l'escola Sant Serni de Prats i que, per tant, s'han de desplaçar-hi cada dia. L'equip de govern creu, doncs, que el nou vial permetrà connectar la vida social dels diferents nuclis del poble.
El projecte preveu una inversió de 80.000 euros, dels quals la Generalitat en finançarà més de 60.000 a través d'una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC).
S'espera que els treballs es puguin acabar en les properes setmanes.

Parlen al vídeo: XAVI PICAS, ALCALDE DE PRATS I SANSOR