Encara hi ha temps fins aquest diumenge 28 de febrer per participar al concurs d’Instagram de la descoberta Geoenoliterària. Es tracta d’una activitat en el marc de Biblioteques amb DO que Tremp celebra aquest mes de febrer. Un maridatge entre literatura, geologia i vi que es pot trobar al Jardí de les Roques de Tremp.

Entre tots els participants al concurs, on s’ha de penjar una foto del maridatge preferit amb el hastag #roquesllibresvi, es farà un sorteig de 5 lots amb material relacionat amb la temàtica
Un passeig pel Jardí de les Roques és fàcil i curiós, però també hi ha l’opció de gaudir-lo de forma virtual.

La biblioteca pública Maria Barbal és el novè any que participa a Biblioteques amb DO i el Geoparc Orígens és el quart any que se suma a la iniciativa. Ja que no s’ha pogut fer l’habitual sortida, s’ha fet aquesta activitat que tothom pot gaudir quan li vingui de gust fins aquest diumenge.

Parlen al vídeo: NÚRIA VERDENY, TÈCNICA GEOPARC ORÍGENS