En el consell d’alcaldes d’aquest dimarts al vespre, els alcaldes del Pallars Jussà han reclamat un camió autoescala per al Parc de Bombers de Tremp. Actualment Sort i Balaguer son els parcs de Bombers més pròxims a la capital del Pallars Jussà que disposen d’aquest vehicle, però l’orografia complicada fa que quedi força allunyat de molts punts de la comarca.

D’altra banda, via telemàtica, directora dels serveis territorials d'Interior a Lleida, Montserrat Meseguer, ha explicat als alcaldes com quedarà el servei de l’heliport de Tírvia, ja que reclamaven que no es tragués o se’n disminuís el servei.

Els alcaldes també reclamen més efectius de Mossos d’Esquadra a la comarca, tot i que des del departament els han comentat que s’ha d’esperar a l’obertura de noves convocatòries per ampliar la plantilla.

Parlen al vídeo: JORDI NAVARRA, PRESIDENT CONSELL ALCALDES PALLARS JUSSÀ