Confirmada la reactivació del projecte de vols d'Andorra Airlines des de l'Aeroport Andorra-la Seu d'Urgell. La companyia ha establert la seva base d'operacions a l'equipament urgellenc on preveu posar en funcionament tres rutes, que connectaran amb Palma, Madrid i Porto. Segons les previsions, podria començar a operar a partir del 15 de març.
Andorra Airlines ha presentat el projecte aquest dilluns a tècnics del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa del Govern d'Andorra i queda per tancar aspectes burocràtics segons ha informat la televisió andorrana. Tot i que no s'ha detallat amb quina freqüència s'oferiran els vols ni el preu dels bitllets.
L'anunci arriba després que divendres va aterrar a l'aeroport urgellenc d'un avió ATR 72 amb el logotip d'Andorra Airlines i Canaryfly. L'empresa canària prestarà suport tècnic a la companyia andorrana en el nou projecte mitjançant el lloguer tant dels aparells com de la tripulació. Els pròxims dies esperen comptar amb una altra aeronau del mateix model. Aquest segon aparell té capacitat per a 78 passatgers.
Segons avança la televisió andorrana, responsables de l'empresa volen reunir-se amb agents turístics locals per planificar la nova etapa, i que el funcionament s'adaptarà a la demanda existent.