El Centre del Romànic de la Vall de Boí estrena nova activitat el proper 3 de març al matí. Es tracta de visites guiades adreçades als veïns i veïnes de la zona on es vol apropar-los al conjunt romànic declarat patrimoni mundial per la UNESCO al mateix temps que trencar amb estereotips sobre l’Edat Mitjana i donar a conèixer l'esplendor artístic dels segles XI i XII a la Vall de Boí.
Les visites es faran els dimecres 3, 10 i 17 de març a les 10 del matí. Cada dia a una església diferent. Es començarà per Santa Eulàlia d’Erill la Vall, després Sant Joan de Boí i finalment Sant Climent de Taüll. Cada visita comentada tindrà una temàtica diferent del període medieval.
Les visites són gratuïtes però cal reserva prèvia per les limitacions d’aforament i els protocols de seguretat per la pandèmia.