L'equip masculí del Cúrling Puigcerdà Pànxing torna aquest cap de setmana a la competició oficial, després d'un any d'aturada per la pandèmia. Des de divendres i fins diumenge disputarà a Jaca la primera jornada del Campionat d'Espanya, on hi participaran 10 equips. El conjunt cerdà estarà integrat per un equip molt jove però alhora molt experimentat en competicions internacionals.

L'equip puigcerdanenc es trobarà amb els millors equips del cúrling espanyol, com el Txurri-Berri, el vigent campió, el Madrid B-52, el Jaca, l'Sporting l’Olla o l'Iparpolo. Comptarà amb un avantatge i és que ha pogut entrenar més que alguns dels seus rivals.

El sistema de competició és el de Round Robin (tots contra tots), amb una fase final a la que accedeixen els 4 primers classificats i en la que es disputen semifinals i la final.
La segona jornada d’aquesta competició es jugarà els dies 12, 13 i 14 de març. Les tres últimes classificacions del Puigcerdà han estat una sisena posició l'any passat, una cinquena el 2019 i un vuitè lloc l'any 2018.
Tots els partits es podran veure en directe pel canal de Youtube de la Real Federación Española de Deportes de Hielo.

Parlen al vídeo: XAVI CAMPOS, CAPITÀ EQUIP PUIGCERDÀ PÀNXING - CARLES DE MOXÓ, PRESIDENT CÚRLING PUIGCERDÀ