Ja han començat les obres de recuperació de les antigues adoberies de Tremp, a la Font-Vella, per posar en valor aquest patrimoni històric i crear un itinerari de natura. Hi ha previstes 2 fases. La primera és la consolidació de l'antiga edificació que es trobava en molt mal estat per fer-la visitable. Un edifici ja catalogat com a bé cultural d’interès local.

La segona part dels treballs serà la creació d’un itinerari per a vianants urbà d’un kilòmetre i mig que resseguirà el curs del barranc de la Font-Vella.

Vol posar en valor aquest pulmó verd de la ciutat on s’hi troben elements com el pont romànic de Sant Jaume o els baixos del convent del mateix nom situats sota l’alberg de joventut.
Les obres es fan a través del projecte FEDER "Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà" del consell comarcal i tenen un pressupost de 325.000 euros. A banda del Fons FEDER Diputació de Lleida i Ajuntament de Tremp també cofinancen l’obra.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, VICEPRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ