Victòria contundent de l'equip femení aquest dissabte a la pista del Jaca. Les cerdanes van imposar-se per 2-6 i sumen tres punts més que les classifica matemàticament per a les semifinals.

Tot i que van començar rebent un gol en contra, les jugadores van protagonitzar un partit de menys a més. Van saber aprofitar les superioritats i van oferir una segona meitat de partit treballada. Els gols van ser obra de Giménez, Barangé i Merino, aquesta última en va acabar marcant quatre.
Així, doncs, les noies de Kulikov són ara mateix terceres amb 22 punts i amb el tiquet per passar a semifinals de la lliga. Els partits es jugaran els dies 6 i 7 de març contra el Txuri Urdin, un rival fort i amb factor pista en contra. Tot i això, el femení del CG Puigcerdà hi posarà tota la il·lusió i les ganes per ser a la final.
Per la seva banda, l'equip masculí, que ha descansat aquest cap de setmana, també s'ha classificat per a semifinals. Jugarà també el primer cap de setmana de març contra el Txuri Urdin a la pista dels bascos i seguirà el segon i, si cal, el tercer partit a Puigcerdà.