Doble jornada setmanal per al Cadí La Seu al Palau d'Esports amb rivals que es troben a la part alta de la taula. Les urgellenques disputaran el partit ajornat contra el Perfumerías Avenida aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre. I, dissabte rebran el Gernika.

El tècnic urgellenc demana a la plantilla màxima concentració davant un equip que no coneix la derrota a la competició regular ni tampoc a l’Eurolliga.

El conjunt urgellenc arriba a l'enfrontament després de perdre per 76 a 73 contra el Durán Maquinaria Ensino. Un triple a 1,5 segons del final va decantar el matx a favor de les gallegues.

Tot i la derrota, el quadre urgellenc es manté a la vuitena posició. Amb onze victòries, el Cadí està empatat amb l'IDK Eustoren i l'Araski, dos equips que han jugat un partit menys que les urgellenques.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU