L'ajuntament de Puigcerdà i el Club Poliesportiu tenen previst renovar aquest any la coberta de la pista de gel. Aquesta obra suposarà una inversió d’uns 400.000€, finançats al 50% entre el consistori i el club esportiu.
Es tracta d'un equipament emblemàtic molt utilitzat on, els darrers anys, s’hi han portat a terme diferents inversions per millorar-lo.

Es preveu que un cop comencin els treballs, aquests s'enllesteixin en un termini de quatre mesos. S'ha escollit fer les obres a la primavera i estiu perquè és quan la pista té un menor volum d’usuaris. Tot i això, durant unes setmanes els clubs esportius que hi entrenen, és a dir, el d'hoquei gel, el de patinatge artístic i el de cúrling, hauran de buscar una alternativa.

El consistori té un conveni amb la Generalitat per al finançament de les obres que es van desenvolupant a la pista de gel. Aquest té vigència fins al 2027.
Després de la nova coberta, en els properes anys està previst canviar la tanca perimetral de la pista. Tot plegat suposarà una inversió final d'uns 2 milions d'euros.
A banda dels clubs esportius, també està oberta al públic en general i a les escoles, malgrat que la situació sanitària la manté encara tancada.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ