L’equip femení del Club Gel Puigcerdà viatjarà a Jaca aquest cap de setmana en la seva penúltima jornada de fase regular. Les noies de Kulikov jugaran en una pista en la que l’any passat van aconseguir una clara victòria (0-6). El femení necessita els punts per assegurar la tercera posició de la classificació que ocupa ara amb 19 punts i evitar així en semifinals a l'equip de Majadahonda.
Les aragoneses no han guanyat cap partit fins el moment i només disposen d’un punt a la taula classificatòria. En la seva visita a Cerdanya, però, van causar bona impressió tot i emportar-se un contundent 4 a 1.
L’horari obligarà a l’equip a matinar i això podria afectar el seu rendiment. A més, fins a darrera hora no sabrà si pot saltar al gel al complet.
Si no hi han sorpreses el, CHH Txuri Urdin i CG Puigcerdà jugaran una de les semifinals els propers 6 i 7 de març a la capital guipuscoana. Una eliminatòria que es preveu disputada, tot i que les locals parteixen com a favorites.
L'equip masculí, per la seva banda, descansa aquest cap de setmana.