Aquest divendres s'han col•locat a Oliana i a la Seu d'Urgell els primers mòduls de suport als centres d'atenció primària per a l'activitat Covid. Els nous espais estaran operatius a finals de la setmana vinent.

A l’Alt Pirineu s'intal·laran 6 espais prefabricats que permetran fer fora dels centres els tests PCR i proves als pacients amb patologies respiratòries.

L'ús d'aquests espais addicionals té una durada prevista d'entre dos i quatre anys. La instal•lació dels mòduls i la contractació de personal formen part del Pla d'Enfortiment i transformació de l'Atenció Primària

Pel que fa al CAP de la Seu d'Urgell s'han contractat cinc professionals.

Parlen al vídeo: IMMA VILA, DIRECTORA DE L’EAP ALT URGELL SUD - MIQUEL ABRANTES, ADJUNT A LA GERÈNCIA DE LA REGIÓ SANITÀRIA ALT PIRINEU I ARAN