El projecte de la rotonda a l’entrada nord de Tremp ha sofert algunes modificacions a pocs dies de començar a executar-lo. Després que la zona presentés aquest aspecte amb la simulació del què havia de ser la rotonda final, aquest divendres han desaparegut les fites que la marcaven i el departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat a l’Ajuntament un canvi en la forma i distribució d’entrades i sortides de la rotonda.

Algunes ja eren demandes que s’havien fet des del consistori per tal de simplificar la circulació.
Aquesta rotonda permetrà ordenar el trànsit, ja que hi ha incorporacions de força carrers laterals i una benzinera a la carretera principal que travessa el nucli urbà, al mateix temps que millorarà la seguretat amb reducció de velocitat.

L’obra, segons el comunicat emès pel departament en el moment de la licitació, té un pressupost de 677.000 euros i una durada dels treballs d’uns sis mesos.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, REGIDOR D’OBRES I URBANISME DE TREMP