Un avió amb el logotip amb el nom Andorra Airlines ha aterrat a l'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell aquest divendres al matí. La companyia aèria ha comunicat a Aeroports de Catalunya la seva voluntat que la infraestructura urgellenca sigui la base de l'aparell segons recull l'Ara Pirineus. Aquest mitjà també avança que de moment l'ens gestor de l'equipament desconeix a quin tipus de servei destinarà l'aeronau la companyia aèria.
L'aparell té unes 50 places i també porta publicitat de Canary Fly, una companyia que opera regularment amb vols procedents de les illes Canàries.
Precisament, l'avió que ha arribat és procedent de les canàries i no portava passatgers a bord.
L'inici de la companyia Andorra Airlines es remunta al 2016. Es va crear amb l'objectiu de donar un servei de línia regular amb seu a l'aeroport d'Andorra-la Seu. L'arerncada de l'entitat va alterada per un frau d'un fons inversor britànic que suposadament no va fer els pagaments de 60 milions d'euros per al finançament de la companyia. Un entrebanc, però que no altera la intenció de la companyia d'operar a l'aeroport urgellenc.