Aquest dimecres al vespre, l’Espai cultural La Lira de Tremp ha acollit la representació teatral Dionís Nu. Una obra creada expressament pel cicle Biblioteques amb Denominació d’Origen que transporta als assistents per un passeig per la mitologia grega. De la mà de la narració de Dionís i amb el suport de diferents obres pictòriques, s’ha anat desgranant la vida del Déu destacant aspectes de la vida quotidiana i grans celebracions del Déu Dionís i la Grècia clàssica amb el vi com a epicentre.
En acabar l’acte, s’ha fet un sorteig entre el públic assistent d’un lot de productes del Pallars i llibres de col•lecció local.
Aquest és el novè any que la Biblioteca Pública Maria Barbal participa a Biblioteques amb DO, activitat del Servei de Biblioteques de la Generalitat. I aquest divendres comença una descoberta geoenoliterària al Jardí de les Roques.