L'ajuntament de Puigcerdà ha ampliat els ajuts a sectors afectats per les restriccions imposades per frenar la pandèmia que no es van poder acollir a la convocatòria del desembre. En aquesta ocasió, també s'atorgarà un ajut únic de mil euros a treballadors d'empreses de distribució i transports, entre d'altres.

La convocatòria s'obrirà el mes de març i serà llavors quan es podran començar a tramitar les sol·licituds. Aquestes es faran a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament i es seguirà el mateix sistema que en la primera línia d'ajuts, és a dir, de la manera més senzilla i àgil possible.

Aquests ajuts s'afegiran, doncs, als que ja ha atorgat l'ajuntament a empreses i treballadors de deu sectors econòmics, com el de la restauració, el del comerç, l'hoteler o perruqueries i centres d'ensenyament privat. En total uns 300 empresaris i autònoms de Puigcerdà ja han cobrat aquest ajut de 1000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ