L’estació d’esquí de Boí Taüll, gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat, estrena un nou plànol interactiu dels seus dominis esquiables. El nou mapa de pistes permet consultar la informació actualitzada en temps real de tots els serveis de l’estació.
Un fet que remarca l’aposta per la digitalització que l’estació i el grup Ferrocarrils en general, ja van anunciar a l’inici de temporada.
El nou mapa es pot consultar a través de l’aplicació mòbil de Boí Taüll i a la pàgina web de l’estació. S’hi troba informació sobre l’estat de les pistes i els remuntadors oberts, els itineraris d’esquí de muntanya i altres punts d’interès de l’estació sobre la mateixa base del mapa tradicional. Aquesta eina substitueix el mapa en paper, fet que promou la sostenibilitat i evita l’acumulació de gent als punts d’informació.