El Cerdà de l'any 2020 ja té cartell. És aquest treball de l'estudiant de l'institut de la Guingueta d'Ix Lily Orriols. Ha estat la guanyadora de la tercera edició del Concurs de Cartells del certamen, que organitza l'Institut d'Estudis Ceretans. Orriols ha estat la vencedora en la categoria de 13 a 16 anys. En la categoria de fins a 8 anys, la guanyadora ha estat Cléa Margail, de l'escola de Sallagosa, mentre que Anaé Castello, de l'institut de Font Romeu, ha estat la vencedora de la categoria de 9 a 12 anys.

En total hi han participat 809 dibuixos fets per alumnes de vint escoles de l'Alta i la Baixa Cerdanya, des de Montellà fins a Font-romeu. Enguany el tema del concurs ha estat 'Paisatges naturals de Cerdanya'. Un jurat, format per mestres de les dues bandes de la ratlla, ha escollit aquests tres treballs guanyadors.

Cadascuna de les guardonades rebrà un premi per valor de 100 €.
Recordem que aquests tres dibuixos s’exposaran a l'acte de nomenament del Cerdà de l’any 2020, que encara no té data. Tots els treballs es podran veure al Museu Cerdà de Puigcerdà de l’1 fins al 23 d’octubre de 2021.