Un total de 7 persones es troben actualment ingressades a l'Hospital de Cerdanya per tenir covid-19, segons han informat des el mateix centre sanitari. El passat 5 de febrer només hi havia un pacient hospitalitzat amb coronavirus i, en els últims dies, han anat augmentant fins aquests set pacients d'aquest dimarts.

El que també ha tornat a créixer són els indicadors. El risc de rebrot a Cerdanya es situa en 476 , mentre que la taxa de reproducció del virus també és molt alta, 2,74, . Fa 24h era de 2,97. Són dades que, tot i ser més baixes que a mitjans de desembre, continuen sent preocupants.

En xifres globals, des de l'inici de la crisi sanitària s'han detectat 1858 positius de covid-19 a Cerdanya, dels quals 193 han hagut de ser ingressats a l'hospital cerdà, mentre que s'han fet 34 trasllats a altres centres sanitaris. El nombre de defuncions es manté en 22.