Aquest dimarts de carnaval, Tremp no ha deixat passar l’ocasió de celebrar l’escudellada popular. Això sí, en una versió diferent i adaptada a les mesures de seguretat per la pandèmia. S’ha passat del vespre al migdia i de l’àpat conjunt a la plaça Catalunya a recollir-la en restaurants del poble per menjar a casa.

Amb aquest canvi, s’ha reduït també el nombre de plats de ceràmica que cada any els comensals compren per l’escudellada. S’ha passat de 500 a 300. Però la bona acollida de la iniciativa va fer que divendres passat ja estiguessin tots els tiquets reservats.

Tampoc els trempolines i trempolines han pogut assistir a un pregó de la reina del Carnaval presencial. Però la reina no ha volgut pas deixar-los sense el seu discurs habitual, i a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Tremp, s’ha difós un pregó diferent on s’ha pogut sentir el seu ja conegut repertori de mèrits de diferents personalitats del municipi.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP