64 dels 69 usuaris de la residència sociosanitària de Puigcerdà han rebut aquest dimarts la segona dosi de la vacuna contra la covid-19, segons han informat des de la Fundació Hospital de Puigcerdà. També l'han rebut el prop d'un centenar de treballadors que, com els residents, van rebre la primera dosi el passat 26 de gener. Així doncs, el 90% de la plantilla de la fundació haurà rebut la vacuna.

Ha estat un dels darrers centres del Pirineu on s’han vacunat els usuaris perquè fins no fa masses setmanes hi havien casos actius de coronavirus. Un cop es aquests es van aïllar i la residència va passar a estar en situació taronja, el departament de Salut va autoritzar a finals de gener administrar les vacunes al centre.
Des de la Fundació han explicat que, d'aquí uns 10 dies, confien en poder reprendre les sortides, per tal que els avis i avies tornin a fer activitat i recuperin el contacte amb l'exterior, sempre amb les mesures de seguretat pertinents.
De moment, els familiars ja poden visitar-los, des de l’exterior de l’edifici i seguint un estricte protocol per evitar contagis.