Decomissats gairebé 30.000 euros a la duana de la Farga de Moles. Els diners no declarats es van trobar en una bossa de viatge, juntament amb monedes de plata de col·lecció valorades en 1.750. Els diners els portava un home de 70 anys i de nacionalitat portuguesa que sortia d'Andorra pel pas fronterer de l'Alt Urgell.
Els fets es remunten a divendres a la tarda quan la Guàrdia Civil va dur a terme un minuciós registre del vehicle on viatjava l'home i hi van trobar els diners i la mercaderia dins una bossa de viatge. Els agents van aixecar una acta per una infracció de la normativa sobre blanqueig de capitals i una altra per la de contraban. L'home va poder continuar el viatge amb 1.000 euros, en concepte de "mínim de supervivència". Els diners i el material ha quedat al dipòsit de la Duana de la Farga de Moles.